Skip to main content

Catarina Bachér skapar framgång för organisationer och team

Jag vill hjälpa organisationer och team, oavsett bransch och storlek, att öka sina nivåer av samarbete och effektivitet för hållbara resultat över tid. 

Visionen är en tillåtande arbetsmiljö där vi gör varandra bra. Jag drivs av dynamiken mellan människor och människors förmågor i att utvecklas. Under mina år som ledare och VD stärktes min insikt i vilken enorm styrka det är i att dela ett gemensamt varför, en tydlig målbild och en tydlig riktning och hur viktigt det är att vi pratar och lyssnar på varandra. 

Idag hjälper jag ledare och organisationer i att jobba i förändring och att verka för en engagerande miljö med sunda team som når längre och presterar mer. Att bli en attraktiv arbetsgivare med många fina ambassadörer för företaget. Här arbetar jag långsiktigt med uppdragsgivare och partners. 

Kan detta vara intressant för din organisation och är du intresserad av ett samarbete?

Om Catarina Bachér

Utgår alltid från forskning och väl beprövade metoder

Eftersom jag som person uppskattar trovärdighet utgår jag alltid från forskning och väl beprövade metoder. Med utbildning inom psykologi, information och ekonomi är jag glad och tacksam över att få hjälpa till i organisationer och teams riktning framåt och den röda tråden är förändringsledning, ledarskap och teamutveckling.


Arbetet grundar sig i forskning, metoder och praktisk erfarenhet

Jag jobbar med ledar- och teamutveckling och förändringsledning  tillsammans med ledare och team på företag och organisationer. Jag faciliterar workshops och håller föreläsningar. Min drivkraft är att få personer att känna sig inkluderande samtidigt som jag lyssnar och utmanar. Vid förändringar skapas nya synsätt och förväntningar och detta påverkar våra formler för samarbete. Vi är lika men olika och vi upplever vardagen på olika sätt.


Ett urval av Catarinas kunder

  Är du intresserad av att få hjälp med att leda förändringen?

  • ”Stort tack till dig Catarina för att du är du och för att du på ett fantastiskt sätt guidar oss i det goda samtalet.”

   Mattias Johansson

   Södra Skogsägarna
  • ”Du har sett till att alla har blivit inkluderade och fått utrymme. Du har ställt utmanande frågor för att få oss att komma framåt.”

   Deltagare Samhällsbyggnad

   AFRY
  • ”Catarina är så professionell och vi har parallellt med programmet även haft många intressanta och givande diskussioner om lösningar på personalfrågor, organisation, teamutveckling, målplaner etc. Catarina är väldigt mån om att resultatet från utbildningen verkligen fungerar ute i vår verksamhet. Jag önskar att jag fått chansen att genomgå denna utbildning tidigare i livet. Jag kan varmt rekommendera Catarina!”

   Carl-Johan Wikell

   Manger Sales Support, Abstracta AB, Lammhult
  • ”När jag genomförde utvecklingsprogrammet för ledare hos Catarina fick jag tid som egenföretagare för eftertanke. Att sitta ner och formulera mål och visioner. I ett företag med växtvärk var detta mycket positivt. Catarina coachade oss att formulera ner våra tankar, mål och visioner. Hon fick oss att tänka till!”

   Lena Alm

   Sjöriket AB
  • ”Jag vill tacka dig Catarina för att du har hjälpt mig och vår grupp att se varandra på ett bättre sätt än vad vi gjorde tidigare.”

   Jessica

   Södra
  • ”Jag tycker att det bästa är att du pratar lite och låter oss göra jobbet och komma fram till insikterna. Du guidar oss fram till insikterna. Du gör det lätt att förstå.”

   Deltagare

   Börjes Tingsryd ledningsgrupp